maandag 18 januari 2016

Het is feest bij Stampin Up

De voorjaars/zomer catalogus is verschenen met heel veel prachtige nieuwe producten.
In de kantlijn kun je deze digitaal inkijken door er op te klikken. Deze catalogus loopt tot 31 mei 2016 net als onze jaarcatalogus. Vaste klanten ontvangen altijd de papieren catalogus van mij. Ben je nog geen klant, maar wil je wel graag de papieren catalogus ontvangen? Stuur een bericht naar bamito-creatief@ziggo.nl of doe een belletje of whatsapp bericht naar 06-25518190


Bovendien is ook de Sale a Bration periode aangebroken. Deze duurt tot 31 maart 2016.
Deze brochure kun je ook in de kantlijn aanklikken en bekijken en op dezelfde manier ontvangen.
Hierin vind je producten die je gratis ontvangt bij een bestelling van tenminste €60,-
Gedurende deze periode kun je natuurlijk meerdere keren bestellen en telkens deze mooie producten uitkiezen.
Dit kan via bamito-creatief@ziggo.nl of via 0625518190 of in mijn webwinkel ( klik de winkelwagen aan de rechterzijde aan)
Ook is het mogelijk een party bij je thuis te organiseren. Iedere klant kan dan profiteren van de Sale A Bration actie. Jij als gastvrouw kan bij een totale omzet vanaf €200,- nog een geweldig leuke staffelkorting ontvangen die je direct mag inwisselen voor producten uit zowel de jaar- als de voorjaarscatalogus. Zeker de moeite waard om in deze periode een party te geven!


Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Wil je telkens geïnformeerd worden wanneer ik iets nieuws plaats, laat dan je emailadres achter in de daarvoor bedoelde balk aan de rechterkant en je krijgt automatisch een emailbericht wanneer ik verander of plaats.
Graag tot een volgende keer en een fijne dag verder. Liefs van Monique Thiessens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten