Koffie&Kaart

Koffie en Kaart, zo heet de dinsdag en vrijdagochtend ontmoeting van 9.30- 12.00 uur aan de Dijkrechter 24 in Winsum. Dit is een creëer moment om kaarten te maken. Je neemt zelf papier en lijm mee en kunt verder gebruik maken van alle inkten, stempels, ponsen en andere gereedschappen van Bamito-Creatief. In de workshopruimte staat zoals vermeld de koffie/thee voor je klaar. De kosten voor deze ochtend bedragen € 5,- per keer. Ook is er een mogelijkheid om een 10 rittenkaart aan te schaffen van € 40,-
iedereen is van harte welkom om deze geweldig leuke bijeenkomst te beleven. Geef even aan wanneer je komt dan is er voldoende koffie/thee aanwezig.Kijk voor meer info ook eens op de Facebook pagina van Bamito-Creatief.
6 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg...Lijkt mij ook wel eens gezellig..hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meld je aan wanneer je een keer wilt croppen.
  Samen knutselen is altijd gezellig toch?

  Creatieve groeten van Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk, Monique! Ik wou dat je dichterbij woonde!

  Hugs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je Laura, mijn blog volgen kan overal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wil graag eens kennis makn met stampin up. Ben nieuwsgierig geworden inmiddels! Als je binnenkort een workshop hebt wil je me dan inlichten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ingrid, het workshop-seizoen is in de zomer even afgelopen. Ik sta in deze periode veel op markten en braderieën. Vanaf 25 augustus begint het nieuwe seizoen mét een nieuwe catalogus. Wanneer je je email adres op de home pagina invoert wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe mededelingen. Creatieve groeten van Monique.

   Verwijderen